Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kauas pilvet karkaavat

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1996Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen Aamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Jäl­kikä­teen aja­tel­len Kau­rismäen pää­teok­sia, jos ei jo­pa pa­ras.

Jäl­kikä­teen aja­tel­len Kau­rismäen pää­teok­sia, jos ei jo­pa pa­ras. Sel­kein.
U­pea, van­han ajan työn ylis­tys. Voi­si ku­vi­tel­la, et­tei tätä ku­kaan ymmärrä, jo­ka ei ole jou­tu­nut nä­kemään ja ko­ke­maan ka­toa­vaa kan­san­pe­rin­nettä, van­haa kun­non lu­te­ri­lais­ta työ­kult­tuu­ria.
Suu­rin suo­sio Aki Kau­rismäen tai­teel­le tai­taa to­sin kum­mu­ta pii­reistä, jot­ka eivät "oi­kei­ta" töitä ole näh­neetkään.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitasoa visuaalisesti. Ei kovin tarkka, mutta ilmaisuun sopiva kuva. Hieman raaka Dolby Surround -soundi. Markus Allanin sametin pehmeää ääntä ei voi kuunnella kovin kovalla. Ei laisinkaan ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy