Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The A-Team – 1. tuotantokausi

The A-Team – Season 1 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1983Kesto: 660 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 111321EAN: 5050582307245

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kaik­ki 14 en­simmäi­sen tuo­tan­to­kau­den jak­soa vuo­si­na 1983 – 1987 vii­den tuo­tan­to­kau­den ja 98.

Kaik­ki 14 en­simmäi­sen tuo­tan­to­kau­den jak­soa vuo­si­na 1983 – 1987 vii­den tuo­tan­to­kau­den ja 98. jak­son ver­ran pyö­ri­neestä toi­min­ta­ko­me­dia-sar­jas­ta. Kor­kean mo­raa­lin ja ja­lo­jen pe­riaat­tei­den palk­ka­so­tu­ri­jouk­ko pa­koi­lee heitä vää­ryy­dellä jah­taa­via vi­ra­no­mai­sia ja aut­taa viat­to­mia kon­nien uh­re­ja. Camp-hen­kistä haus­kan­pi­toa tuu­tin täy­deltä, ja jos sii­hen osaa asen­noi­tua oi­kein, var­sin hu­pai­saa viih­dy­kettä.

Kuva, ääni & ekstrat

Ikäisekseen erittäin hyvä kuva. Jälki on kiitettävän terävää, väritoistoltaan yllättävän onnistunutta ja kauttaaltaan ilahduttavan levollista niin roskan kuin pakollisen kohinankin suhteen. Ääniraita on kankea ja ikääntyneen ponneton, mutta selkeä. Ekstraton. Viidellä levyllä. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy