Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Toy Story

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 78 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

"­To In­fi­ni­ty and Beyond!" Hah­moa­ni­maa­tion mes­ta­rin, Pi­xar-yh­tiön to­del­li­nen lä­pi­mur­to, en­simmäi­nen täys­pitkä elo­ku­va. Sa­mal­la uu­si alue­val­taus ylipäätään alal­la: täy­sin di­gi­taa­li­ses­ti teh­ty elo­ku­va.
Kym­me­niä ker­to­ja näh­tynä tuo ai­na uu­sia jut­tu­ja: nyt huo­ma­sin, että naa­pu­rin pik­ku­hir­viön koi­ran ni­mi on Scud, ts. venäläi­nen oh­jus, jo­ka tu­li tu­tuk­si Per­sian­lah­den so­das­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Disney alkoi merkitä kanteen kestoajan sekunteineen. Muutenkin uusia tuulia. Ekstroissa mielenkiintoinen demonstraatio hahmojen alkutaipaleelta, lyhyt filmi Tin Toy (1988) sekä Monsterit Oy:n traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy