Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Morsian

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2008Kesto: 176 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Stereo
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: A-51706 EAN: 8717418204747

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ne­lio­sai­nen tv-­sar­ja Mor­sian ker­too on­nel­li­ses­ta nuo­res­ta kih­la­tus­ta, jon­ka avio­mies te­kee it­se­mur­han juu­ri häi­den aat­to­na.

Ne­lio­sai­nen tv-sar­ja Mor­sian ker­too on­nel­li­ses­ta nuo­res­ta kih­la­tus­ta, jon­ka avio­mies te­kee it­se­mur­han juu­ri häi­den aat­to­na. Sel­viää, että mies on kaik­kea muu­ta kuin tyttö on luul­lut kah­den vuo­den seu­rus­te­lun­sa ai­ka­na.
P­sy­ko­lo­gi­nen tril­le­ri ker­too ka­rua kieltään suo­ma­lai­sen näyt­te­lijä­kaar­tin ka­peas­ta ta­sos­ta. Mik­ko Nou­siai­nen pu­toaa pe­listä he­ti kät­te­lyssä, mut­ta ei, hä­nen köm­pelöä näyt­te­lijän ha­bi­tus­taan käy­tetään sa­dis­ti­sen usein tois­tu­vis­sa ta­kau­mis­sa. Kun rin­nal­le ote­taan to­del­li­nen am­mat­ti­lai­nen ku­ten Sep­po Pääkkö­nen tai Jor­ma Tom­mi­la, am­mat­ti­tai­don ero on sil­miin­pistävä. Pääkkö­nen te­kee yh­den par­hais­ta et­sivä­hah­mois­ta, mitä suo­ma­lai­sis­sa tuo­tan­nois­sa on näh­ty. Muu­ten tämä on pelkkää höttöä.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Ekstroissa kuvagalleria. (PS)
26/02/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy