Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Viikatemiehet

The Domino Principle 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1976Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.78*
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ge­ne Hack­man pa­ke­nee mur­ha­ran­gais­tus­ta val­tion hä­my­vi­ras­ton avus­tuk­sel­la, mut­ta säpsähtää kuul­les­saan vaa­ti­muk­sen vas­ta­pal­ve­luk­ses­ta.

Ge­ne Hack­man pa­ke­nee mur­ha­ran­gais­tus­ta val­tion hä­my­vi­ras­ton avus­tuk­sel­la, mut­ta säpsähtää kuul­les­saan vaa­ti­muk­sen vas­ta­pal­ve­luk­ses­ta. Var­jo­hal­li­tus ei kui­ten­kaan he­villä päästä otet­taan uu­des­ta työ­juh­das­taan. Hi­das­tem­poi­nen ja ajoit­tain ta­hat­to­man koo­mi­nen, mut­ta ei gen­rensä on­net­to­min edus­ta­ja.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on iäkkään hailakka, mutta keskimäärin kiitettävän tarkka ja vähäkohinainen. Suhteessa selvästi heikompi ääniraita on kolkko ja huomattavan kohinainen mono. Ekstroissa faktat ja traileri. (IJ)

Tekijät

Ohjaaja: Stanley Kramer
Pääosissa: Gene Hackman
Tarina: Adam Kennedy
Kuvaus: Fred J. Koenekamp
Musiikki: Billy Goldenberg

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy