Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
Blu-ray

Aeon Flux

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2004Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-2 2.40*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
DTS 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 202362EAN: 7332431994201

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Tap­pa­va vi­rus lis­tii li­ki ko­ko ih­mis­kun­nan, mut­ta vii­mei­set eloonjää­neet sin­nit­te­levät vielä 400 vuo­den päästä maan vii­mei­sessä kau­pun­gis­sa.

Tap­pa­va vi­rus lis­tii li­ki ko­ko ih­mis­kun­nan, mut­ta vii­mei­set eloonjää­neet sin­nit­te­levät vielä 400 vuo­den päästä maan vii­mei­sessä kau­pun­gis­sa. Ta­ri­na on taat­tua kes­ki­ras­kaan sar­jan sci­fiä, jo­ka se­koit­taa so­pi­vas­ti Batt­les­tar Gal­lac­ti­can po­li­ti­koin­tia ja nais­ve­tois­ta Mat­rix-toi­min­taa. Kun lisäk­si vielä tu­le­vai­suu­den maail­ma on täynnä mie­len­kiin­toi­sia yks­tyis­koh­tia ai­na mah­ti­pon­ti­ses­ta ark­ki­teh­tuu­ris­ta fan­tas­ti­siin kas­vei­hin ja mys­ti­siin käyttö­liit­ty­miin on vai­kea ol­la up­poa­mat­ta elo­ku­van imuun.

Kuva & ääni

Erinomainen kuva piirtää rikkaan mielikuvituksekkaan tulevaisuuden maailman moitteettoman terävästi ja vivahteikkaasti. Samalla myös Charlize Theronin kasvojen juonteet näkyvät aivan eri tavalla kuin photoshopatussa meikkimainoksessa. Ääniraita ei juuri kainostele, vaan täyttää tilan moninaisilla efekteillä, suunnatuilla tehosteilla, teknontapaisella jumputuksella ja moninaisilla ambienttiäänillä.

Ekstrat

Ekstroissa kaksi kommenttiraitaa, joista ensimmäisellä Charlize Theron ja tuottaja Gale Anne Hurd, ja jälkimmäisellä käsikirjoittajat Phil Hay ja Matt Manfredi. Näistä ensimmäinen jää pitkälti kiittelyn ja kehuskelun tasolle, kun taas jälkimmäinen menee syvemmälle elokuvan syntyprosessiin. Lisäksi mukana on traileri HD-muodossa ja dokumentit taustalla olevan animaatiosarjan muovaamisesta elokuvaksi (21 min.), kuvauspaikoista Berliinissä (15 min.), stunteista (9 min.), puvustuksesta (14 min.) ja bonuksena vielä tuotannon aikaisesta valokuvauksesta (4 min.). Näistä etenkin kaksi ensimmäistä dokumenttia tarjoavat mielenkiintoista lisätietoa elokuvasta, mutta myös loput sisältävät yksinomaan asiaa tyypillisen hypetyksen sijaan. Elokuvaa tai ekstroja ei ole tekstitetty suomeksi. (IJ)
27/11/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy