Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Gentleman’s Agreement

Hiljainen sopimus 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1947Kesto: 113 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 28979EAN: 7391772394569

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Toi­mit­ta­jan so­lut­tau­tu­mi­nen so­siaa­lis­ta re­por­taa­sia var­ten on näemmä pal­jon van­hem­pi idea kuin Eu­roo­pas­sa luul­laan.

Toi­mit­ta­jan so­lut­tau­tu­mi­nen so­siaa­lis­ta re­por­taa­sia var­ten on näemmä pal­jon van­hem­pi idea kuin Eu­roo­pas­sa luul­laan. Turk­ki­lai­nen siir­to­työläi­nen 1970-lu­vun Sak­sas­sa oli Gün­ter Wall­raf­fil­le kiin­nos­ta­va ai­he siinä missä juu­ta­lai­sek­si heittäy­tyvä toi­mit­ta­ja (G­re­go­ry Peck) so­danjäl­kei­sessä New Yor­kis­sa.
Oh­jaa­ja Elia Ka­za­nin ky­see­na­lai­nen toi­min­ta se­naat­to­ri Mc­Cart­hyn tu­le­vis­sa juu­ta­lais/­kom­mu­nis­ti-vai­nois­sa jou­tuu mie­len­kiin­toi­seen ase­tel­maan elo­ku­van ai­ka­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Tarkka mustavalkokuva ja selkeä monoraita. Ekstroissa traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy