Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kätketty linnake

Kakushi Toride No San-Akunin 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1958Kesto: 139 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.15
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 52090EAN: 5706550024026

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

P­rin­ses­sa pa­ke­nee 1500-­lu­vun Ja­pa­nis­sa ja saa avuk­seen pys­tyvän ken­raa­lin­sa.

P­rin­ses­sa pa­ke­nee 1500-lu­vun Ja­pa­nis­sa ja saa avuk­seen pys­tyvän ken­raa­lin­sa (Tos­hi­ro Mi­fu­ne).
Ku­ro­sawaa seik­kai­lul­li­sim­mil­laan. Elo­ku­va tun­ne­taan en­nen kaik­kea siitä, että Geor­ge Lu­cas ot­ti tästä vai­kut­tei­ta kir­joit­taes­saan Täh­tien so­taa.

Kuva, ääni & ekstrat

Anamorfinen mustavalkokuva on roskainen ja kohinainen, selvästi epätarkempi kuin Criterionin versio. Kuvainformaatiota on kuitenkin hieman enemmän oikeassa laidassa. Ohjaajan ensimmäinen TohoScope. Tasokas monoraita. Criterion-sarjassa tässä oli tosin DD3.0-stereomiksaus. Levy on osa kokoelmaa Akira Kurosawa the Collection (punainen).

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy