Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Negotiator

Neuvottelija 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 134 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.39
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 100943  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Jäl­leen uu­si am­mat­ti­kun­ta, jos­ta tehdään Hol­lywood-e­lo­ku­va.

Jäl­leen uu­si am­mat­ti­kun­ta, jos­ta tehdään Hol­lywood-e­lo­ku­va. Se­mi­no­lo­git ovat­kin vii­mei­set, joi­den elämästä ei löydä dra­ma­tiik­kaa. Neu­vot­te­li­ja on po­lii­sin eri­kois­mies, jo­ka pyr­kii psy­ko­lo­gian am­mat­ti­lai­se­na pur­ka­maan vai­kei­ta pank­ki­van­ki­ti­lan­tei­ta. Neu­vot­te­li­ja Sa­muel L. Jack­son on pa­ko­tet­tu ot­ta­maan it­se pank­ki­van­ke­ja. Vas­ta­pe­lu­rik­si tu­lee Ke­vin Spa­cey. Kak­si­kol­la on hyvä ke­mia.

Kuva, ääni & ekstrat

Kaunis anamorfinen kuva. Super 35, teatterissa 2.39:1. Tehokasta äänen käyttöä. Ekstroissa 24 min "On Location" -dokumentti ja traileri.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy