Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Vihreän timantin metsästys

Romancing the Stone 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1984Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1080p 2.33*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 92071EAN: 6438044616163

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

E­lo­ku­van saa­pues­sa teat­te­rei­hin sii­hen asen­noi­dut­tiin köyhän mie­hen in­dia­na­jo­ne­si­na.

E­lo­ku­van saa­pues­sa teat­te­rei­hin sii­hen asen­noi­dut­tiin köyhän mie­hen in­dia­na­jo­ne­si­na. Vaik­ka Vih­reän ti­man­tin metsäs­tys ot­taa vai­kut­tei­ta sa­mois­ta läh­teistä eli van­han ajan cliff­han­ger-seik­kai­luis­ta, se on kui­ten­kin hyvää viih­dettä.
Pää­pa­rin, Mic­hael Doug­la­sin ja Kath­leen Tur­ne­rin, ke­mia toi­mii mai­nios­ti rak­kau­den ja vi­han kehässä. Var­sin­kin Doug­la­sin näyt­te­lijä­nu­ral­le elo­ku­van me­nes­tys oli rat­kai­se­va.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Ekstroissa poistettuja kohgtauksia ja dokumenttikooste, kun DVD-versiossa oli vain traileri. (PS)
04/11/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy