Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Blackout

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2008Kesto: 102 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.38
Ääniraita: Dolby Digital 6.1ES
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: A-51720 EAN: 6438044201857

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Oh­jaa­ja JP Sii­li päät­ti edetä on­nis­tu­neen Ga­ne­sin jäl­keen ai­van uu­sil­le la­duil­le.

Oh­jaa­ja JP Sii­li päät­ti edetä on­nis­tu­neen Ga­ne­sin jäl­keen ai­van uu­sil­le la­duil­le. Sai­raa­lat­ril­le­rin la­ji­tyyp­pi lie­nee­kin Suo­mes­sa li­ki ko­lua­ma­ton mah­dol­li­suus. Elo­ku­van pa­ras­ta an­tia on sen on­nis­tu­nut ku­vaus huip­pu­ki­rur­gien pai­nees­ta, kun sai­raa­la­pai­kat ovat kor­til­la ja lää­ke­tie­de pys­tyy pitämään huo­mat­ta­vas­ti hel­pom­min toi­vot­to­mia ta­pauk­sia hen­gissä. Sa­maan ai­kaan nuor­ten ja toi­veik­kai­den ta­paus­ten hoi­to vaa­ran­tuu.
Hoi­don prio­ri­soin­ti aje­taan sit­ten ta­kau­miin pe­rus­tu­van tril­le­rin kuo­siin. Sydän­ki­rur­gi Pek­ka Va­lin­to (Pet­te­ri Sum­ma­nen) herää koo­mas­ta, mut­ta ei muis­ta lä­hia­jan ta­pah­tu­mia, eikä var­sin­kaan sitä, ku­ka on pa­maut­ta­nut hä­nen päähänsä nau­lan.
Ikävä kyllä elo­ku­van al­ku­puo­li on lei­kat­tu, kä­si­kir­joi­tet­tu ja näy­tel­ty ih­meel­li­sen töksäh­te­levään tyy­liin. Ar­voi­tuk­sen al­kaes­sa lä­hes­tyä rat­kai­sua me­no rau­hoit­tuu on­nek­si. Tämä ei kui­ten­kaan pe­las­ta ko­ko­nai­suut­ta. Myös näyt­te­lijä­suo­ri­tuk­sia voi kri­ti­soi­da. Var­sin­kin nais­ten roo­lit ai­heut­ta­vat myötähä­peää. Ikävämpää to­sin ovat vai­vaan­tu­nut­ta tun­nel­maa luo­vat ra­kas­te­lu­koh­tauk­set.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva. Ganesin tapaan ääniraita on ajettu peräti 6.1-kanavalle, mutta lopputulos ei aivan ole teknisen valmiuden tasolla. Joka tapauksessa ääniraita toimii, jos suorastaan surkeita diskobiisejä ei ota lukuun. Ekstroissa kommenttiraita, 20 min. poistettuja kohtauksia kommentein, 2 min. vaihtoehtoloppu, tiiseri ja traileri. (PS)
21/05/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy