Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Ice Age

Ice Age - jäätikon sankarit 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2002Kesto: 81 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1080p 1.84*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
DTS
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 103914EAN: 7391772566805

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Neljä eläintä, Sid-­lais­kiai­nen, Ma­nu-­mam­mut­ti, Jyr­sis-o­ra­va ja Die­go-­sa­pe­li­ham­mas­tii­ke­ri, koh­taa toi­sen­sa 20 000 vuot­ta sit­ten jää­kau­den kes­kellä.

Neljä eläintä, Sid-lais­kiai­nen, Ma­nu-mam­mut­ti, Jyr­sis-o­ra­va ja Die­go-sa­pe­li­ham­mas­tii­ke­ri, koh­taa toi­sen­sa 20 000 vuot­ta sit­ten jää­kau­den kes­kellä. Ro­mu­luk­sen ja Re­muk­sen, Mowg­lin ja Tar­za­nin pe­rin­teen mu­kai­ses­ti eläi­met pe­las­ta­vat ih­mis­vau­van. Haus­ka ja tek­ni­ses­ti häikäi­sevä ani­maa­tio.

Kuva, ääni & ekstrat

Korkeatasoinen kuva ja ääniraita. Suomi-dubbaus oli DVD:lle tallennettu Dolby Surroundina, mutta nyt DTS5.1 toimii jykevämmin. Ekstroihin on tallennettu ylimääräinen seikkailu (4,5 min., ), kuusi poistettua kohtausta kommentein ja kolme traileria/tiiseriä, kun DVD-versiossa olio myös kommenttiraita, kolme kohtausta angle-toiminnoilla, dubbauskooste, 26 min. dokumenttia, lyhytelokuva Bunny Short Subject (9 min. introlla ja kommentein) ja kuvagalleria. (PS)
15/11/2009
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy