Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Sherlock Holmesin salaisuus

The Private Life of Sherlock Holmes 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1970Kesto: 120 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 79151EAN: 6438044038750

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Oh­jaa­ja Bil­ly Wil­de­rin haus­ka nä­ke­mys Sher­lock Hol­mes –­ka­no­nis­ta ker­too Myc­roft-­vel­jen Hol­me­sin to­del­li­ses­ta roo­lis­ta sen, mitä no­vel­lien ystävät ai­na epäi­livät.

Oh­jaa­ja Bil­ly Wil­de­rin haus­ka nä­ke­mys Sher­lock Hol­mes (Ro­bert Step­hens) –­ka­no­nis­ta ker­too Myc­roft-vel­jen Hol­me­sin (Ch­ris­top­her Lee) to­del­li­ses­ta roo­lis­ta sen, mitä no­vel­lien ystävät ai­na epäi­livät. Hän pyö­rit­ti ku­nin­ga­tar Vic­tor­tian ai­kais­ta Eng­lan­tia, Buc­king­ham Pa­la­cen har­maa­na emi­nens­sinä. A.C. Doy­len nä­ke­myk­seen ver­rat­tu­na hän on to­sin tur­han pal­jon näyttämöllä — pu­hu­mat­ta­kaan ku­nin­ga­tar Vic­to­rian lop­pu­pyöräh­dyk­sestä. Hie­no kun­nia­no­soi­tus jo­ka ta­pauk­ses­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Panavision-kuva on kuvakohinainen. Rakeisuus ja printtiviat ovat kuitenkin aika vähissä. Selkeä monoraita. On kuitenkin pettymys R1-version rinnalla: ei mitään ekstroja. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy