Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Twister

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1996Kesto: 113 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
1080p 2.40*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 99839EAN: 5050582611328

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ko­ti­mais­ten trom­bien mu­ki­loi­tua leik­kimök­kejä ja sähkö­joh­to­ja lie­nee pai­kal­laan ka­lib­roi­da tu­hot Hol­lywoo­din loih­ti­mal­la te­ho­se­koit­ti­mel­la.

Ko­ti­mais­ten trom­bien mu­ki­loi­tua leik­kimök­kejä ja sähkö­joh­to­ja lie­nee pai­kal­laan ka­lib­roi­da tu­hot Hol­lywoo­din loih­ti­mal­la te­ho­se­koit­ti­mel­la. Spee­din oh­jaa­jal­ta ja Ju­ras­sic Par­kin tuot­ta­jil­ta, jo­ten vauh­tia riittää ja luon­non­voi­mat jylläävät va­kuut­ta­van is­ku­ky­kyi­ses­ti.
Tii­viik­si ryhmäk­si hit­sau­tu­nei­ta myrs­kyn­jah­taa­jia seu­raa­va elo­ku­va tai­taa toi­min­nan ko­meas­ti, eikä draa­ma­kaan mais­tu pah­vil­ta. Poh­jim­mil­taan ky­se on hy­vin suo­ra­vii­vai­ses­ta ka­tast­ro­fis­pek­taak­ke­lis­ta, mut­ta sekä poi­ka­mai­nen seik­kai­lu­mie­li että sydän ovat pai­koil­laan.

Kuva, ääni & ekstrat

Tasokas kuva on puhdas, filmimäinen ja luontevan erotteleva. Referenssilevyksi löytyy toki viiltävämpääkin teräväpiirtokuvaa, mutta ilahduttavan jäsentyneestä kuvasta on kyse. Ääniraita on aina ollut tämän elokuvan selkäranka, ja nyt häviötön DTS-HD Master Audio -ääniraita kestää myräkät uhmakkaasti. Runsaissa ekstroissa ohjaajan ja tehostevastaavan kommenttiraita, making of, traileri, musiikkivideo ja minidokkareita tornaadoista ja elokuvan teosta. (IJ)
28/08/2010

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy