Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Ajojahti

Inescapable 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2012Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: AtlanticKuva:
MPEG-4 AVC 1.78
Ääniraita: DTS
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 6438194054938

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Atlantic) ellei toisin mainita.

Elokuva

Pitkä­piimäi­nen jännä­ri ex-­va­koo­jas­ta, jo­ka jou­tuu tyttä­rensä tem­pauk­sen joh­dos­ta pa­laa­maan vielä vuo­sien jäl­keen van­hoi­hin pi­rei­hin Da­mas­kok­ses­sa.

Pitkä­piimäi­nen jännä­ri ex-va­koo­jas­ta (A­le­xan­der Sid­dig), jo­ka jou­tuu tyttä­rensä tem­pauk­sen joh­dos­ta pa­laa­maan vielä vuo­sien jäl­keen van­hoi­hin pi­rei­hin Da­mas­kok­ses­sa. Pui­se­va, hi­das­tem­poi­nen ja lä­hes täy­sin epä­kiin­nos­ta­va elo­ku­va jak­saa jo­ris­ta, mut­ta ta­ri­na ei tun­nu ete­nevän mi­hinkään.

Kuva, ääni & ekstrat

Asiallinen kuva jää pehmeäksi, mutta miljöö on keskimäräistä videoviihdykettä kiinnostavampi. Hillitty ääniraita yrittää värisytellä tapahtumista jännitystä, mutta päätyy toimimaan paremmin tuutulauluna. Ääniraita on tarjolla sekä Dolby- että DTS-muodossa. Ekstraton. (IJ)
29/04/2013

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy