Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Ultimate Harry Palmer Salaisen agentin kansio

The Ipcress File 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1965Kesto: 103 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 72831EAN: 6416548808314

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kir­jai­li­ja Len Deigh­ton loi 1960-­lu­vun Bond-­huu­mas­sa oman ver­sion­sa brit­tiläi­sen tie­dus­te­lu­pal­ve­lu MI5:n agen­tis­ta.

Kir­jai­li­ja Len Deigh­ton loi 1960-lu­vun Bond-huu­mas­sa oman ver­sion­sa brit­tiläi­sen tie­dus­te­lu­pal­ve­lu MI5:n agen­tis­ta. Kun elo­ku­va­ver­sioon saa­tiin vielä Mic­hael Cai­ne, agent­ti­la­ji­tyy­pin kult­ti­tuo­te oli val­mis.
Cai­ne in­hi­mil­lis­ti ku­vaa brit­tiläi­sestä sa­lai­ses­ta agen­tis­ta. Har­ry Pal­mer pi­ti ruoan­lai­tos­ta, nai­sis­ta ja rii­te­lystä. Elo­ku­va on kestä­nyt ai­kaa mai­nios­ti, vaik­ka edus­taa­kin nos­tal­giaa par­haim­mil­laan. Näin ei ole vä­hi­ten John Bar­ryn le­gen­daa­ri­sen tun­nussä­ve­len vuok­si.

Kuva

Kolmiosaisen Palmer-laatikon ensimmäinen levy tarjoaa ikäisekseen tarkan ja selkeän kuvan (1.33:1). Monoääniraita soi selkeästi.

Ääni

Sitä vastoin kaksi seuraavaa osaa, Tappavaa menoa Pekingissä ja Pietarin keskiyö, ovat 1990-luvun puolenvälin tv-tekeleitä, jotka aiheuttavat ennen kaikkea myötähäpeää hienon näyttelijän puolesta. Dramaturgia tökkii, ja dialogi kuulostaa teennäiseltä.

Ekstrat

Levyille ei ole tallennettu trailerien lisäksi muita ekstroja.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy