Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Street Fighter - The Ultimate Battle

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1994Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 99234  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Cap­co­min klas­si­seen mäis­kintä­vi­deo­pe­liin poh­jau­tu­va Van Dam­me -­lef­fa, jos­sa san­ka­ri käy tais­toon suu­ruu­den­hul­lua so­dan­liet­so­jaa vas­taan estääk­seen tämän glo­baa­lit eks­pan­sio­hank­keet.

Cap­co­min klas­si­seen mäis­kintä­vi­deo­pe­liin poh­jau­tu­va Van Dam­me -lef­fa, jos­sa san­ka­ri käy tais­toon suu­ruu­den­hul­lua so­dan­liet­so­jaa (Raul Ju­lia vii­mei­sessä roo­lis­saan) vas­taan estääk­seen tämän glo­baa­lit eks­pan­sio­hank­keet. Esi­ku­val­leen us­kol­li­ses­ta elo­ku­vas­ta löy­tyy kai­ken­maail­man nin­jo­ja ja mu­tant­ti­solt­tu­ja, eikä taa­tus­ti hi­tus­ta­kaan jär­keä. Vain pe­lioh­jai­met puut­tu­vat.

Kuva, ääni & ekstrat

Levyltä löytyy vain Dolby Surround -ääniraita, mutta onneksi kuvasuhde kuitenkin on oikea. Ekstraton. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy