Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Street Fighter - The Ultimate Battle

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1994Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 99234  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Cap­co­min klas­si­seen mäis­kintä­vi­deo­pe­liin poh­jau­tu­va Van Dam­me -­lef­fa, jos­sa san­ka­ri käy tais­toon suu­ruu­den­hul­lua so­dan­liet­so­jaa vas­taan estääk­seen tämän glo­baa­lit eks­pan­sio­hank­keet.

Cap­co­min klas­si­seen mäis­kintä­vi­deo­pe­liin poh­jau­tu­va Van Dam­me -lef­fa, jos­sa san­ka­ri käy tais­toon suu­ruu­den­hul­lua so­dan­liet­so­jaa (Raul Ju­lia vii­mei­sessä roo­lis­saan) vas­taan estääk­seen tämän glo­baa­lit eks­pan­sio­hank­keet. Esi­ku­val­leen us­kol­li­ses­ta elo­ku­vas­ta löy­tyy kai­ken­maail­man nin­jo­ja ja mu­tant­ti­solt­tu­ja, eikä taa­tus­ti hi­tus­ta­kaan jär­keä. Vain pe­lioh­jai­met puut­tu­vat.

Kuva, ääni & ekstrat

Levyltä löytyy vain Dolby Surround -ääniraita, mutta onneksi kuvasuhde kuitenkin on oikea. Ekstraton. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy