Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Seven Samurai

Shichinin No Samurai 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1954Kesto: 206 minuuttia
Julkaisija: CriterionKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Criterion) ellei toisin mainita.

Elokuva

Oh­jaa­jan pää­teos.

Oh­jaa­jan pää­teos. Yk­si täy­del­li­sistä elo­ku­vis­ta: vii­sas, haus­ka ja jän­nittävä. Ku­vaus­tek­nii­kan ilot­te­lu ei peitä al­leen tark­ka­silmäistä psy­ko­lo­gis­ta otet­ta.
Oh­jaa­ja Aki­ra Ku­ro­sawa tun­tee lä­pi­ko­toi­sin ih­mi­sen yl­pey­den, pe­lon ja ah­neu­den. Ikävä kyllä rank­kaa lo­pe­tus­ta ei us­kal­let­tu yrittää: to­del­li­suu­des­sa kylän pe­las­ta­jat oli­si­vat vie­neet oman­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näyttää hyvältä, vaikka printtiviat vaivaavat hieman alussa. Selkeä monoraita (DD1.0). Ekstroissa kommenttiraita, traileri ja 4-sivuinen triviavihko. R1-levy. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy