Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

(Philip K. Dickin) Impostor

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 98 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.86
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Mah­do­ton pla­neet­ta -­ko­koel­maan suo­men­ne­tun Väärä mies -­no­vel­lin fil­ma­ti­soin­ti on pe­rus-­Dic­kiä skit­sof­ree­ni­ses­sa tee­mas­saan: on­ko san­ka­ri ato­mi­pom­mia sisällään pitävä cen­tau­rien kloo­ni vai ei?

Mah­do­ton pla­neet­ta (W­SOY, 1990) -ko­koel­maan suo­men­ne­tun Väärä mies -no­vel­lin fil­ma­ti­soin­ti on pe­rus-Dic­kiä skit­sof­ree­ni­ses­sa tee­mas­saan: on­ko san­ka­ri ato­mi­pom­mia sisällään pitävä cen­tau­rien kloo­ni vai ei? Elo­ku­van ni­mi tar­koit­taa so­lut­tau­tu­jaa. Ru­tii­ni­työn vi­kaa, mut­ta Dick-fa­nit pitä­nevät. Näppärä lop­pu­rat­kai­su. Hy­vin ly­hyt no­vel­li il­mes­tyi alun pe­rin As­toun­ding -leh­dessä vuon­na 1953.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Ekstroissa vain traileri.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy