Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Netflix

Klaus

Elokuva:
Kuva & Ääni:

Tekniset tiedot

Formaatti: Netflix
 
Vuosi: 2019Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: NetflixKuva:
1.78
  
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Netflix) ellei toisin mainita.

Elokuva

Netf­li­xin en­simmäi­nen oma ani­maa­tio­seik­kai­lu ker­too jou­lui­sen ta­ri­nan hal­lit­si­jan hult­tio­po­jas­ta, jo­ka pas­si­te­taan pe­rinnön toi­veis­sa syrjäi­sen är­jy-­kylän pos­ti­mes­ta­rik­si.

Netf­li­xin en­simmäi­nen oma ani­maa­tio­seik­kai­lu ker­too jou­lui­sen ta­ri­nan hal­lit­si­jan hult­tio­po­jas­ta, jo­ka pas­si­te­taan pe­rinnön toi­veis­sa syrjäi­sen är­jy-kylän pos­ti­mes­ta­rik­si. Vas­ta­kar­va kään­tyy vä­hi­tel­len elämän­myön­tei­syy­dek­si, eikä vain pääo­san­sa vaan ko­ko kylän so­tai­san väestön pa­ris­sa. Lo­pul­ta jou­lu­mie­li pa­lau­te­taan perät­ti it­se jou­lu­pu­kil­le.
Nät­ti, tuo­re ja liik­keiltään vet­reä sa­tu pitää mie­len­kiin­toa vai­vat­ta yllä, eikä tur­hia su­van­to­ja et­si vaik­ka muu­ta­ma töys­sy mat­kal­le mah­tuu­kin. Haus­ka jou­lu­ta­ri­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Hauskalla tavalla vintage-henkeä ja modernia tietokoneanimaatiota yhteen sovittava kuva on virkeä, terävä ja ihastuttavan hiottu. Luonteva ääniraita soljuu hyvin suomenkielisen dubin äänityöskentelyä myöten. Tarjolla on luonnollisesti myös alkuperäinen englanninkielinen ääniraita ja tekstitykset. (IJ)
26/12/2019

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy