Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

American Siege

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2021Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1080p 2.39
Ääniraita: DTS-HD MA 7.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5709165737121

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

B­ru­ce Wil­lis pu­kee vielä ker­ran she­rif­fin ver­meet nis­kaan­sa suo­jel­lak­seen pie­nen maa­seu­tu­kylän asuk­kai­ta.

B­ru­ce Wil­lis pu­kee vielä ker­ran she­rif­fin ver­meet nis­kaan­sa suo­jel­lak­seen pie­nen maa­seu­tu­kylän asuk­kai­ta. Ta­ri­nas­sa ei ole mitään jär­keä eikä toi­min­nas­sa us­kot­ta­vuut­ta, mut­ta elo­ku­van kat­soo po­ke­ril­la kun­nioi­tuk­ses­ta Wil­li­siä koh­taan. Afaa­sian kans­sa kamp­pai­le­va mies on tässä vielä ver­rat­tain vet­reänä kye­ten lau­su­maan vähät vuo­ro­sa­nan­sa jok­seen­kin läsnäo­le­vas­ti ja jättämällä stun­tit nuo­rem­mil­le.

Kuva

Asiallisen terävä kuva pysyy hyvin toiminnassa mukana ja nousee pari askelta tavanomaisen videovyyhdykkeen yläpuolle. Väritoisto jättää välähdyksittäin hieman toivomisen varaa, mutta kyse lienee tekniikan inspiroimasta taiteellisesta valinnasta. Ammusten osumien tehosteet ovat sitä vastoin perin epäuskottavia.

Ääni

Äänipuolella Bruce puhuu harvoin, mutta vielä vetreästi verrattuna viimeisiin elokuviinsa. Laukaukset ja liekit levittäytyvät tilaan eikä epäkeskomusiikkiraitakaan ole hullumpi.

Ekstrat

Ekstraton. (IJ)
03/10/2022

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy