Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Beauty Shop - Special Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 99793EAN: 6420201078822

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mus­tan At­lan­tan syk­kivässä sydä­messä kam­paa­moa pitävä al­ka­va yrittäjä jou­tuu van­han po­mon­sa Jor­gen kos­to­toi­mien koh­teek­si, mut­ta pitää yllä hen­keä hen­kilö­kun­tan­sa kes­kuu­des­sa, jos­sa on vain yk­si val­koi­hoi­nen.

Mus­tan At­lan­tan syk­kivässä sydä­messä kam­paa­moa pitävä al­ka­va yrittäjä (Queen La­ti­fah) jou­tuu van­han po­mon­sa Jor­gen (hil­littömän ho­mo­ka­ri­ka­tuu­rin te­kijänä Ke­vin Ba­con) kos­to­toi­mien koh­teek­si, mut­ta pitää yllä hen­keä hen­kilö­kun­tan­sa kes­kuu­des­sa, jos­sa on vain yk­si val­koi­hoi­nen (A­li­cia Sil­vers­to­ne).
Mus­tan kult­tuu­rin val­ta­vir­ran elo­ku­va tun­tuu poik­keuk­sel­li­sel­ta, kos­ka se on suun­nat­tu kai­kil­le ihonvä­ristä riip­pu­mat­ta. Su­vait­se­vai­suus ei kat­so vä­riä. Hyvän­tuu­li­nen, omal­la ta­val­laan ”­mus­ta cap­ra-ko­me­dia” me­nettää otet­taan vii­mei­sen puo­len tun­nin ai­ka­na. Näyt­te­lijä­kaar­ti on näyttävä: Me­na Su­va­ri, An­die Mac­Dowell, Dji­mon Hon­sou.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroissa valikoituja kohtauksia kommentein, 5 min. poistettuja kohtauksia, 14 min. dokumentti ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy