Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Mission Impossible: Rogue Nation

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2015Kesto: 132 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112723545

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

Vei­ja­ri­va­koo­jat kir­maa­vat sa­la­peräi­sen syn­di­kaa­tin perään pe­lissä, jos­sa pa­nok­si­na on elämä, kuo­le­ma ja — kuin­kas muu­ten — iso us­bi­ti­kul­li­nen sa­lai­suuk­sia.

Vei­ja­ri­va­koo­jat kir­maa­vat sa­la­peräi­sen syn­di­kaa­tin perään pe­lissä, jos­sa pa­nok­si­na on elämä, kuo­le­ma ja — kuin­kas muu­ten — iso us­bi­ti­kul­li­nen sa­lai­suuk­sia. Van­ho­ja kep­po­siaan vet­reäs­ti tar­joi­le­va toi­min­ta­viih­dy­ke ra­ken­taa odo­tus­ten mu­kai­sen ket­jun stunt­te­ja, joi­den ympä­ril­le ta­ri­na kie­tou­tuu saa­mien­sa mah­dol­li­suuk­sien mu­kaan.
Tiuk­kaot­sai­sen agent­ti-jännä­rin si­jaan tar­jol­la on tiu­kas­ti pop­corn-hen­ki­nen vyyh­ti toi­min­taa ja huu­mo­ria, joi­ta tar­joil­laan ta­sai­sel­la tah­dil­la ja li­ki yhtäläi­sissä mää­rin. Te­kijät ker­to­vat et­si­neensä hyvää yh­dis­telmää tu­tun ja uu­den vä­listä, minkä seu­rauk­se­na ta­ri­na­kin mais­tuu us­kol­li­sel­ta sar­jan DNA:l­le. Lop­pu­tu­los on tur­han­kin tut­tu ja vail­la jän­ni­tystä, mut­ta sol­ju­vaa viih­dettä yhtä kaik­ki.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva ja ääni. Kosmopoliittinen otanta singahtelee Lontoosta Wieniin ja Washingtonista Marokoon viihdyttävän elävästi. Alun lentokonestunttikin paljastuu levyn ekstroissa keskeisin osin tietokoneen ulkopuolella luoduksi, joten anti ei ole puoleksikaan huono. Ekstroissa passelli tekijöiden kommenttiraita (ohjaaja ja Tom Cruise) sekä hyvä sarja lyhyitä koosteita elokuvan synnystä, hahmoista, stunteista ja tompasta (yht. 48 min.). (IJ)
24/11/2015

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy