Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Rahantekijä

Two for the Money 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 117 minuuttia
Julkaisija: Nordisk FilmKuva:
Anamorfinen 2.36
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 201782EAN: 64202011668073

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Nordisk Film) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Ve­don­lyön­ti­toi­mis­to­bis­nek­sen pin­ta­raa­pai­suun yltävä draa­ma ei saa juu­ri­kaan syt­tyjä, kun Al Pa­ci­no tun­tuu va­hen­tu­neen ma­nee­rien­sa pa­riin.

Ve­don­lyön­ti­toi­mis­to­bis­nek­sen pin­ta­raa­pai­suun yltävä draa­ma ei saa juu­ri­kaan syt­tyjä, kun Al Pa­ci­no tun­tuu va­hen­tu­neen ma­nee­rien­sa pa­riin. Pe­lien jär­jes­te­lyä ei juu­ri­kaan us­kal­le­ta hi­pais­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja kaksi keskitason ääniraitaa, joista DD5.1 on DTS:ää tasapainoisempi. Ekstroissa 16 min. haastattelu ja 11 min. dokumentti. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy