Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Hook

Kapteeni Koukku 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1992Kesto: 136 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

S­te­ven Spiel­ber­gin kal­toin koh­del­tu ver­sio J.M. Bar­rien las­tenk­las­si­kos­ta.

Ste­ven Spiel­ber­gin kal­toin koh­del­tu ver­sio J.M. Bar­rien las­tenk­las­si­kos­ta. Ehkäpä krii­ti­kot ovat ko­ke­neet, että edes jo­tain pitää ar­vioi­da ala­kant­tiin. Spiel­ber­gin ta­pauk­ses­sa se on hiu­kan vai­keaa. Ro­bin Wil­liams on oi­va ny­kypäivän pe­ter­pa­ni­na, Dus­tin Hoff­man taas yli­voi­mai­nen kap­tee­ni Kouk­ku.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy