Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Päämääränä Cold Mountain

Cold Mountain 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 148 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 2.36
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 108116EAN: 7393834447404

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Elokuva

Yh­dys­val­tain sisäl­lis­so­ta on pa­ha sa­vot­ta elo­ku­van­te­kijöil­le.

Yh­dys­val­tain sisäl­lis­so­ta on pa­ha sa­vot­ta elo­ku­van­te­kijöil­le. Juo­ni pomp­pii ja roo­li­hah­mot mu­ka­na, eikä kum­mem­paa saa­da ai­kaan. Pa­pin tytär (Ni­co­le Kid­man) odot­taa In­ma­nia (Ju­de Law) so­das­ta ja käytännön tyttö Renée Zel­lwe­ger saa­puu pii­ko­maan. Eipä sen enempää. Pitkäs­ty kuo­liaak­si.
Laa­du­kas ku­va ja ää­ni­rai­ta. Ekst­roi­hin on tal­len­net­tu 11 pois­tet­tua koh­taus­ta (21 min.), esi­mer­kil­li­sellä ta­val­la koh­tauk­siin osoi­tet­tu­na.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy