Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Päämääränä Cold Mountain

Cold Mountain 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 148 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 2.36
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 108116EAN: 7393834447404

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Yh­dys­val­tain sisäl­lis­so­ta on pa­ha sa­vot­ta elo­ku­van­te­kijöil­le.

Yh­dys­val­tain sisäl­lis­so­ta on pa­ha sa­vot­ta elo­ku­van­te­kijöil­le. Juo­ni pomp­pii ja roo­li­hah­mot mu­ka­na, eikä kum­mem­paa saa­da ai­kaan. Pa­pin tytär (Ni­co­le Kid­man) odot­taa In­ma­nia (Ju­de Law) so­das­ta ja käytännön tyttö Renée Zel­lwe­ger saa­puu pii­ko­maan. Eipä sen enempää. Pitkäs­ty kuo­liaak­si.
Laa­du­kas ku­va ja ää­ni­rai­ta. Ekst­roi­hin on tal­len­net­tu 11 pois­tet­tua koh­taus­ta (21 min.), esi­mer­kil­li­sellä ta­val­la koh­tauk­siin osoi­tet­tu­na.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy