Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Koukussa

Auto Focus 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: Columbia Tri-Star (UKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 106272EAN: 5050582084733

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Columbia Tri-Star (U) ellei toisin mainita.

Elokuva

To­si­poh­jai­nen ker­to­mus ame­rik­ka­lai­ses­ta tv-­le­gen­das­ta, jon­ka jul­ki­nen ku­va ko­ko­per­heen sket­si­sar­jan keu­la­ku­va­na oli ris­ti­rii­das­sa mie­hen sek­si­seik­kai­lu­jen täyttämän yk­si­tyi­selämän kans­sa.

To­si­poh­jai­nen ker­to­mus ame­rik­ka­lai­ses­ta tv-le­gen­das­ta (G­reg Kin­near), jon­ka jul­ki­nen ku­va ko­ko­per­heen sket­si­sar­jan keu­la­ku­va­na oli ris­ti­rii­das­sa mie­hen sek­si­seik­kai­lu­jen täyttämän yk­si­tyi­selämän kans­sa. Terävä, mie­len­kiin­toi­nen ja ajoit­tain va­roit­ta­val­la ta­val­la pe­lot­ta­va, jos­kaan ei missään vai­hees­sa sho­kee­raa­va tai saar­naa­va ker­to­mus mai­nees­ta, sek­sistä ja rap­pios­ta. NBC:n La­ter –­kes­kus­te­luoh­jel­mis­ta elo­ku­viin me­nes­tyk­sekkääs­ti siir­ty­neen Kin­nea­rin ohel­la myös Wil­lem Da­foe te­kee mai­nion suo­ri­tuk­sen vink­sah­ta­nee­na vi­deoin­toi­li­ja­na, jo­ka pait­si ja­kaa julk­kis­ka­ve­rin­sa kiin­nos­tuk­sen, myös ruok­kii sitä uu­siin mit­toi­hin. To­sielämän Hy­my­poi­ka.
Ta­so­kas tek­ni­nen to­teu­tus. Ku­va on tark­ka, elävän sä­vykäs ja miel­lyttävän le­vol­li­nen, vail­la mer­kittävää ko­hi­naa tai reu­navä­rinää. Ää­ni­rai­ta on sel­keä, vi­vah­tei­kas ja ti­la­tun­nul­taan hie­no­va­rai­sen jä­sen­ty­nyt. Run­sais­sa ekst­rois­sa kol­me kiin­nos­ta­vaa kom­ment­ti­rai­taa, hyvä do­ku­ment­ti to­si­ta­pah­tu­mis­ta (49 min.), pois­tet­tu­ja koh­tauk­sia kom­men­tein (6 min.), ta­va­no­mai­nen ma­king of (7 min.) ja kak­si ana­mor­fis­ta trai­le­ria. (IJ).

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy