Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Tyttö, sinä olet tähti

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 2.36
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 74801EAN: 6415018621224

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ikä­pol­vi, jol­le r&b mer­kit­see enemmän El­las Mc­Da­niel­sia kuin Run DMC:­ta, ot­si­koi kai­ken hih­ho­pin ja ra­pin kau­pal­li­sen tans­si­mu­sii­kin al­le.

Ikä­pol­vi, jol­le r&b mer­kit­see enemmän El­las Mc­Da­niel­sia kuin Run DMC:­ta, ot­si­koi kai­ken hih­ho­pin ja ra­pin kau­pal­li­sen tans­si­mu­sii­kin al­le. Ka­ru­kos­ken elo­ku­va avaa tätä maail­maa kiin­nos­ta­vas­ti tietämättö­mil­le ja ri­pot­te­lee sa­mal­la sääs­te­liään tyy­likkääs­ti vi­lah­duk­sia gen­ren suo­ma­laistäh­distä, jot­ta vih­kiy­ty­neet py­syvät mu­ka­na.
Hyvät nuo­ri­so­ku­vauk­set ovat vä­hissä Suo­mes­sa saa­ti maail­mal­la. Ka­ru­kos­ken oh­jaus ei ta­voit­te­le tai­vai­ta, mut­ta on­nis­tuu ker­to­maan ta­ri­nan­sa il­man minkään­lais­ta myötähä­peää, mikä on ny­kypäivän suo­si­tuis­sa ko­ti­mai­sis­sa elo­ku­vis­sa hy­vin har­vi­nais­ta, perä­ti poik­keus.
Näyt­te­lijät ovat ihas­tut­ta­via (Pa­me­la To­la, Sa­mu­li Vau­ra­mo) ja rie­mas­tut­ta­via (Joo­nas Saar­ta­mo, en­simmäi­sen to­sinäytön Ee­ro Mi­lo­noff ), mut­ta en­nen kaik­kea to­del­li­sia hah­mo­ja. So­siaa­lis­ta tie­dos­ta­vuut­ta vil­jellään so­pi­vas­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuvan tarkkuus ei häikäise, mutta sopii aiheeseen. Ääniraita painottaa musiikin merkitystä, joten kuulostaa toimivalta. Syvyysvaikutelma jää suppeaksi, eikä suunnattuja efektejä juuri käytetä. Basso toki pelaa, sentään. Ekstroissa kommenttiraita, dokumentteja, haastatteluja, cameo-bingo, Ylen insertit, tiiseri, traileri, musiikkivideo ja kuvagalleria. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy