Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Pekonia kanadalaisittain

Canadian Bacon 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Surround
  EAN: n/a

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

A­se­teh­das sul­kee oven­sa Nia­ga­ras­sa, ja työttö­mik­si työn­ne­tyt al­ka­vat oi­reil­la.

Ase­teh­das sul­kee oven­sa Nia­ga­ras­sa, ja työttö­mik­si työn­ne­tyt al­ka­vat oi­reil­la. Pai­kal­li­nen she­rif­fi (John Can­dy vii­mei­sessä roo­lis­saan), por­mes­ta­rin vel­jen­poi­ka, herättää Yh­dys­val­tain pre­si­den­tin so­ta­vais­tot ju­lis­ta­maan so­dan Ka­na­daa vas­taan. Mic­hael Moo­ren har­ha-as­kel kään­tyi tämän jäl­keen ta­kai­sin ame­ri­kan­kar­pok­si, mut­ta tee­mat ovat tässä ko­me­dias­sa­kin sel­keäs­ti esillä. Ei se tästä haus­kaa tee.
Kes­ki­ta­son ku­va ei juh­li ko­vin luon­nol­li­sil­la vä­reillä. Dol­by Sur­round –­rai­ta kes­kit­tyy dia­lo­giin ti­lan­tun­nel­man si­jaan. Ekst­roi­hin on tal­len­net­tu ly­hyt do­ku­ment­ti, biog­ra­fiat ja trai­le­ri.

Tekijät

Ohjaaja: Michael Moore
Pääosissa: John Candy
Tarina: Michael Moore
Kuvaus: Haskell Wexler
Musiikki: Elmer Bernstein Peter Bernstein

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy