Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kaukainen maa

Far and Away 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1992Kesto: 134 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.30
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Eep­pi­siä mit­to­ja saa­vut­ta­va, 1800-­lu­vun lo­pul­le si­joit­tu­va seik­kai­lue­lo­ku­va ir­lan­ti­lai­sen vuok­ra­ti­lal­li­sen po­jas­ta, jo­ka pa­ke­nee vuok­raisäntänsä tyttä­ren kans­sa Ame­rik­kaan pa­rem­man elämän toi­vos­sa.

Eep­pi­siä mit­to­ja saa­vut­ta­va, 1800-lu­vun lo­pul­le si­joit­tu­va seik­kai­lue­lo­ku­va ir­lan­ti­lai­sen vuok­ra­ti­lal­li­sen po­jas­ta (Tom Crui­se), jo­ka pa­ke­nee vuok­raisäntänsä tyttä­ren (Ni­co­le Kid­man) kans­sa Ame­rik­kaan pa­rem­man elämän toi­vos­sa. Reis­su osoit­tau­tuu kui­ten­kin aa­vis­tet­tua ran­kem­mak­si ja pa­ri­val­jak­ko saa­kin ko­kea yhtä sun tois­ta na­hois­saan en­nen kuin oma ranc­hi al­kaa ol­la plak­ka­ris­sa.

Kuva & ääni

Mykistävän komeita postikorttimaisemia ja John Williamsin ja Enyan sielukasta musiikkia saumattomasti yhdistävä ”Kaukainen maa” on kiistatta yksi kaikkien aikojen hienoimmista romanttisista seikkailuelokuvista. Cameronin ”Titanic” on valjua saippuadraamaa tähän verrattuna.

Ekstrat

Harmi vain ettei levy yllä teknisellä puolella elokuvan tasolle, vaikka kuinka 5.1 ja anamorfinen onkin. Ekstrojen puolelta kuitenkin löytyy: hyvä laajakuvainen traileri ja mielenkiintoisia faktaruutuja. (IJ)

Tekijät

Ohjaaja: Ron Howard
Pääosissa: Tom Cruise Nicole Kidman
Tarina: Bob Dolman Ron Howard
Kuvaus: Mikael Salomon
Musiikki: John Williams
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy