Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Empire - 1. kausi

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2015Kesto: 532 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112724085

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Näpsäkkä mu­sii­kid­raa­ma le­vyh­tiön mo­gu­lis­ta, jo­ka jou­tuu lääkä­rin vas­taa­no­tol­la kas­vo­tus­ten oman kuo­le­vai­suu­ten­sa kans­sa ja heittäy­tyy kah­ta kau­heam­mal­la vim­mal­la im­pe­riu­min­sa jat­ku­vuu­den var­mis­ta­mi­seen.

Näpsäkkä mu­sii­kid­raa­ma le­vyh­tiön mo­gu­lis­ta (Ter­ren­ce Howard), jo­ka jou­tuu lääkä­rin vas­taa­no­tol­la kas­vo­tus­ten oman kuo­le­vai­suu­ten­sa kans­sa ja heittäy­tyy kah­ta kau­heam­mal­la vim­mal­la im­pe­riu­min­sa jat­ku­vuu­den var­mis­ta­mi­seen. Mie­hen kol­me poi­kaa jou­tu­vat kil­pa­sil­le kruu­nus­ta ja yllä­tys­kok­ki­na hää­rii myös van­ki­las­ta va­pau­tu­va vai­mo.
Sop­ra­no­sia ja Nash­vil­leä sol­ju­vas­ti yh­distävä tee­mad­raa­ma hyö­tyy mu­ka­vas­ti taus­tak­si va­li­tus­ta mu­siik­kis­ke­nestä, eivätkä juo­nenkään­teetkään ole tyl­siä. Sar­jan mu­siik­ki­rai­dan tuot­ta­ja Tim­ba­land an­taa draa­man vai­heil­le mu­ka­vas­ti lisää särmää va­lin­noil­laan, ja il­mei­ses­ti muu­ta­ma sar­jas­sa näh­ty ar­tis­ti löy­tyy mie­hen tal­lis­ta myös to­sielämässä.

Kuva, ääni & ekstrat

DVD:ksi erinomainen kuva ja ilahduttavan vetreä ääniraita. Ekstroissa pidennettyjä musiikkikohtauksia. (IJ)
22/02/2016

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy