Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Fellinin Rooma

Fellini's Roma 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1972Kesto: 113 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1.66
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Al­kaa Ru­bi­co­nil­la Cae­sa­rin sa­noin: Ar­pa on hei­tet­ty.

Al­kaa Ru­bi­co­nil­la Cae­sa­rin sa­noin: Ar­pa on hei­tet­ty. Ir­ral­li­sin epi­so­dein ete­nevä, ajas­sa pomp­pi­va, ma­kaa­be­ri mo­saiik­ki. Koh­tauk­set ovat kaik­ki tyyn­ni edel­leen vai­kut­ta­via ja lisäk­si hy­vin haus­ko­ja.
A­teis­ti-isän ate­ria kes­key­tyy, kun muut kuu­le­vat paa­vin ää­nen ra­dios­ta, mykkä Co­los­seum-d­raa­ma elo­ku­va­teat­te­ris­sa, mi­hin tämä maa on me­nos­sa, kun va­si­kan­kyl­jyk­set mak­sa­vat 8 lii­raa ki­lo, mies­ten avoi­mes­ti pitämät ki­ha­ra­ver­kot ja Il Du­ce vin­je­ti­no­mai­ses­ti taus­tal­la.
Sit­ten ny­kyai­ka: elo­ku­van­teon kaaos­ta kehä­tiellä. On­nek­si äk­kiä pa­la­taan vuo­teen 1943. Muo­tinäytök­set bor­del­lis­sa ja paa­vin vas­taa­no­tol­la rin­nas­te­taan. Ul­ko­maa­lai­nen ei oli­si voi­nut ikinä tehdä täl­lais­ta elo­ku­vaa ita­lia­lai­sis­ta — sen ver­ran ovat sa­vo­lai­sia.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näyttää ikäisekseen ja ei-anamorfiseksi tarkalta. Osassa kohtauksista on paljon kohinaa, mutta printtivirheet ovat vähissä. Ärsyttävää pikselöintiä loppupuolella, kun Anna Magnani aukaisee kotioven. Selkeä ääniraita muuten, paitsi huulisynkka on aluksi aavistuksen hukassa. Levylle ei ole tallennettu muita ekstroja kuin traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy