Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

The Wolf Man

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1941Kesto: 67 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.31*
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ta­ri­na on odo­tet­tua mie­len­kiin­toi­sem­pi, jos­kin sel­keän suo­ra­vii­vai­nen.

Ta­ri­na on odo­tet­tua mie­len­kiin­toi­sem­pi, jos­kin sel­keän suo­ra­vii­vai­nen. Ku­ten useim­mis­sa Uni­ver­sa­lin klas­si­kois­sa, ovat näyt­te­lijä­va­lin­nat — tässä eten­kin Lon Cha­ney miespääo­sas­sa — on­nis­tu­neet hämmäs­tyttävän nap­piin.
Ku­vas­sa ja ää­nessä on ha­vait­ta­vis­sa sa­mat heik­kou­det kuin Clas­sic Mons­ter Col­lec­tion -bok­sin mui­den­kin ni­mik­kei­den koh­dal­la. Sil­ti jäl­ki on kai­kin puo­lin kat­so­mis­kel­pois­ta. Käytännössähän pie­net vir­heet kuu­lu­vat asiaan näin iäkkään ma­te­riaa­lin koh­dal­la. Ekst­rois­sa Tom Wea­ve­rin tie­to­pi­toi­nen kom­ment­ti­rai­ta, do­ku­ment­ti (33 min.), ku­va­gal­le­ria ja trai­le­ri. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy