Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Marian rakastajat

Maria’s Lovers 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1984Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
VET: 92364EAN: 6416548821719

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Kun mies ei ky­ke­ne so­dan trau­moil­taan ra­kas­te­le­maan vai­moaan, niin hän eh­dot­taa täl­le ra­kas­ta­jaa.

Kun mies ei ky­ke­ne so­dan trau­moil­taan ra­kas­te­le­maan vai­moaan, niin hän eh­dot­taa täl­le ra­kas­ta­jaa. Mil­lai­sia elämän­muu­tok­sia päätös tuo mu­ka­naan?
Voi­mak­kail­la tun­teil­la la­dat­tu draa­ma, jos­sa näyt­te­lijöi­den vah­vat roo­li­suo­ri­tuk­set ovat kan­ta­va­voi­ma. Koh­tauk­set ovat oh­jaa­jan kä­sissä kuin tau­lu­ja, kau­nis­ta kat­sel­ta­vaa. Se mi­ten oh­jaa­ja käyttää verk­koai­taa eron ja tun­tei­den ver­taus­ku­va­na on ker­ras­saan vai­kut­ta­vaa.
Ta­ri­na on kes­ki­ta­soa, mut­ta vah­vois­ta näyt­te­lijä­suo­ri­tuk­sis­ta sekä vi­suaa­li­ses­ta an­nis­taan elo­ku­va saa neljä täh­teä. Oh­jaa­jan en­simmäi­nen jen­keissä te­kemä elo­ku­va.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva on hieman roskainen ja rakeinen. Vaikka värintoisto on kauttaaltaan laimeaa, on tämä visuaalisesti sen verran komeata katseltavaa, että se ei haittaa. Ääniraita on selkeä, mutta ponneton DS, joka toistuu pääasiassa keskikanavasta. Ekstroissa bio- ja filmografiat.(TK)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy