Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Salomo ja Saban kuningatar

Solomon and Sheba 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1959Kesto: 135 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
  EAN: n/a

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tees­ken­nel­lyn ero­tii­kan mes­ta­rin, King Vi­do­rin, vii­mei­nen oh­jaus.

Tees­ken­nel­lyn ero­tii­kan mes­ta­rin, King Vi­do­rin, vii­mei­nen oh­jaus. Van­ha krii­tik­ko­kaar­ti nos­ti ai­koi­naan tämän jon­kin­mois­ten laa­tue­lo­ku­vien jouk­koon. Ka­tu­muk­sen ääntä oli jos­sain vä­lissä ha­vait­ta­vis­sa, eikä ih­me, sillä spek­taak­ke­li­na­kin tämä jää ai­ka jäh­meäk­si – vä­liin hu­vit­ta­vak­si, oli tee­ma­na sit­ten ikui­nen nai­sen pe­rimä hin­ta, ul­ko­po­liit­ti­nen juo­nit­te­lu, us­kon­nol­li­nen su­vait­se­vai­suus Lä­hi-idässä tai juu­ta­lai­sen val­tion his­to­ria. Sa­lo­mo­nin (Yul Bryn­ner, jo­ka kor­va­si Ty­ro­ne Powe­rin) kuu­lut tuo­miot ja vii­saus ovat tun­net­tu­ja edel­leen­kin, mut­ta sil­ti hän lan­keaa van­ha­nai­kai­seen nai­sen (Gi­na Lol­lob­ri­gi­dan) edessä. Sa­ma vai­ku­tus saat­toi ol­la ai­kan­sa naistäh­dellä vuo­den 1960 Ki­no-Au­las­sa.
Ko­mea ku­va tois­taa Tech­ni­ra­man ja –­co­lo­rin pa­rem­min kuin tv kos­kaan. Hie­man ra­kei­ta, ko­hi­naa ja alia­sing-väl­kyntää, mut­ta kat­sot­ta­va kui­ten­kin. Ta­ka­kan­nen mu­kaan DD5.1, mut­ta sel­keää mo­noa tu­lee. Ekst­roi­hin on tal­len­net­tu trai­le­ri.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy