Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Da Vinci’s Demons – toinen tuotantokausi

Da Vinci’s Demon - The Complete Second Season 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2014Kesto: 516 minuuttia
Julkaisija: AtlanticKuva:
Anamorfinen Anamorfine 1.77**
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 6438194500213

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Leo­nar­do Da Vin­ci jat­kaa mie­li­ku­vi­tuk­sel­li­sia seik­kai­lu­jaan maal­la, me­rellä ja il­mas­sa.

Leo­nar­do Da Vin­ci jat­kaa mie­li­ku­vi­tuk­sel­li­sia seik­kai­lu­jaan maal­la, me­rellä ja il­mas­sa. Tie­de­ne­ro läh­tee hui­ja­ri­kap­tee­ni Ame­ri­gon ja sym­paat­tis­ten kump­pa­nei­den­sa kans­sa Uu­del­le man­te­reel­le et­simään Leh­tien kir­jaa. Mayo­jen jul­mat uh­rit, kau­nis prin­ses­sa ja aiem­min Karl Mayl­ta sekä Hergéltä tu­tut ek­soot­ti­set ta­pah­tu­mat eivät lo­pul­ta nou­se toi­sen kau­den huip­pu­koh­dik­si. T'är­keämpää on si­vuo­sien psy­ko­lo­gi­nen sy­ventä­mi­nen Eu­roop­paan pa­la­tes­sa.
Var­sin­kin paa­vi Six­tuk­sen tee­ma lisää kat­so­jan mie­len­kiin­toa. Ale­xand­re Du­mas'n ja Raa­ma­tun tuo­va Kain ja Abel -a­se­tel­ma an­taa odot­taa pal­jon kol­man­nel­ta kau­del­ta. Jos­pa pa­tou­tu­neet odo­tuk­sen ki­helmöin­nit lu­nas­te­taan ker­ran­kin tv-sar­jo­jen his­to­rias­sa. Ai­na­kin hie­noon cliff­han­ge­riin jäädään, kun so­tain­sinöö­rim­me al­kaa juo­nia ja­nit­saa­rien ar­ma­dan tu­hoa.

Kuva, ääni & ekstrat

Tv-kuvaksi hyvä, ääniraidaltaan edellisen kauden tapaan hontelo esitys. Neljällä levyllä kymmene jaksoa. Ei ekstroja. (PS)
09/04/2015

Tekijät

Ohjaaja: Useita
Pääosissa: Tom Riley Laura Haddock Elliot Cowan
Tarina: Useita
Kuvaus: Useita
Musiikki: Bear McCreary

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy