Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Van Helsing - Tehtävä Lontoo

Van Helsing: The London Assignment 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 32 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 103420EAN: 5050582215397

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Nai­sia mur­ha­taan Lon­toos­sa ja Van Hel­sing läh­tee metsäl­le.

Nai­sia mur­ha­taan Lon­toos­sa ja Van Hel­sing läh­tee metsäl­le. Toi­mii esi­pu­hee­na Hugh Jack­ma­nin täh­dittämäl­le elo­ku­val­le. Kat­so en­nem­min oi­kea elo­ku­va. Le­vyllä ei ole kap­pa­le­ja­koa.
Ku­van­laa­dus­sa ei ole moi­tit­ta­vaa, ku­ten ei ää­ni­rai­das­sa­kaan. Puo­li­tun­ti­sen pätkän köyhän­lai­ses­ti piir­re­tyt hah­mot eivät is­tu kun­nol­la tar­kem­piin taus­toi­hin. Ani­maa­tio on hei­koh­koa. Dia­lo­gi on on­nek­si sel­keä.
Ekst­rois­sa ori­gi­naa­lin elo­ku­van ma­king of (28 min.), pe­lin ma­king of (7 min.) ja pe­lin trai­le­ri. (VPT)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy