Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Pahan vanki

Hush 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.79*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

T­ril­le­ri newyor­ki­lai­ses­ta nuo­res­ta pa­ris­ta, jo­ka muut­taa maal­le mie­hen lap­suu­den­ko­tiin syn­nyttääk­seen lap­sen­sa kau­ka­na suur­kau­pun­gin vaa­rois­ta ja hä­linästä.

T­ril­le­ri newyor­ki­lai­ses­ta nuo­res­ta pa­ris­ta (Gwy­neth Palt­row, Jo­nat­hon Sc­haech), jo­ka muut­taa maal­le mie­hen lap­suu­den­ko­tiin syn­nyttääk­seen lap­sen­sa kau­ka­na suur­kau­pun­gin vaa­rois­ta ja hä­linästä. Aluk­si yh­tei­se­lo ko­meas­sa kar­ta­nos­sa vai­kut­taa su­ju­van pa­rem­min kuin hy­vin, mut­ta pik­ku­hil­jaa ano­pin (kak­sin­ker­tai­nen Os­car-voit­ta­ja Jes­si­ca Lang) synkkä men­nei­syys ja ka­ta­lat suun­ni­tel­mat al­ka­vat pal­jas­tua. Ku­vaa­vas­ti suo­si­tu­sikä­ra­jan 12 vuot­ta saa­nut ta­va­no­mai­nen tril­le­ri, jon­ka ai­noa va­lo­pilk­ku on pääo­san nais­kak­si­kon pä­tevät roo­li­suo­ri­tuk­set.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva ja ääni ovat kohtuullista tasoa. Levyllä filmografioita ja traileri (4:3, DD 2.0), johon on eksynyt muutama elokuvasta poistettu otos. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy