Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Norbit

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2007Kesto: 102 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-4 AVC 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 204385EAN: 7332504990598

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

B­ru­taa­lin epä­kor­rek­ti ko­me­dia his­su­kas­ta mie­hestä, jo­ka on ju­mis­sa epä­kii­tol­li­ses­sa avio­lii­tos­sa nor­sun kans­sa, mut­ta saa uut­ta vir­taa lui­hin­sa kun van­ha rak­kaus pa­laa mai­se­miin.

B­ru­taa­lin epä­kor­rek­ti ko­me­dia his­su­kas­ta mie­hestä (Ed­die Murp­hy), jo­ka on ju­mis­sa epä­kii­tol­li­ses­sa avio­lii­tos­sa nor­sun kans­sa (niin ikään Ed­die Murp­hy), mut­ta saa uut­ta vir­taa lui­hin­sa kun van­ha rak­kaus (T­han­die New­ton) pa­laa mai­se­miin. Ta­ri­na ei yllätä eta­naa­kaan, mut­ta ko­miik­ka toi­mii ilah­dut­ta­van let­keäs­ti ja ta­sa­pai­noi­ses­ti. Kai­kes­ta läs­kistä huo­li­mat­ta ky­seessä on­kin eh­do­to­mas­ti yk­si vii­me ai­ko­jen li­ha­pi­toi­sim­mis­ta ko­me­diois­ta.
Ku­vat­tu isok­si osak­si sa­mois­sa la­vas­teis­sa kuin TV-sar­ja "Gil­mo­re Girls", ja sen kyllä huo­maa. Lu­ke's Di­ner on nyt ita­lia­lai­nen ra­vin­to­la ja Stars Hol­low'n ka­duil­la liik­kuu se­ka­lai­nen sak­ki pa­rit­ta­jia ja gangs­to­ja. Jos ky­seessä oli­si jo­ta­kin muu­ta kuin ä­ly­va­paa ko­me­dia tämä voi­si ol­la ko­va pa­la pur­ta­vak­si, mut­ta tässä taus­ta vain lisää kiin­nos­ta­vuut­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen, studiomainen kuva on luontevan tarkka ja levollinen. Roskaa tai edes kohinaa ei esiinny mainittavasti, mutta pakoin on nähtävissä lievää värinää rajapinnoissa. Ääniraita on selkeä ja komediaksi keskimääräistä vivahteikkaampi. Ekstroissa making of (22 min.), poistettuja kohtauksia (8 min.), traileri, kuvagalleria, kooste power tapista (5 min.) ja dokumentit maskeerauksesta (4 min.) ja stunteista (12 min.). Ekstrat on tallennettu pääosin HD-muodossa suomenkielisen tekstityksen kera. (IJ)
18/11/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy