Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

David Galen elämä

The Life of David Gale 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 125 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.79
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 105752EAN: 6415015506685

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Toi­mit­ta­ja läh­tee haas­tat­te­le­maan kuo­le­maan­tuo­mit­tua, ja ta­pah­tu­mia läh­detään ke­rimään ta­kau­min.

Toi­mit­ta­ja (Ka­te Wins­let) läh­tee haas­tat­te­le­maan kuo­le­maan­tuo­mit­tua (Ke­vin Spa­cey), ja ta­pah­tu­mia läh­detään ke­rimään ta­kau­min.
E­ri­no­mai­ses­ti kir­joi­tet­tu tril­le­ri pa­nee miet­timään kuo­le­man­ran­gais­tuk­sen jär­jettö­myyttä ja sen vaa­ral­lis­ta epä­tark­kuut­ta kou­riin­tun­tu­val­la ta­val­la.
Hyvät twis­tit kah­del­la kier­teellä, mut­ta jo mai­nin­ta uh­kaa mennä spoi­le­rin puo­lel­le. Oh­jaa­ja Alan Par­ker on edel­leen voi­mis­saan.

Kuva, ääni & ekstrat

Yllättävän rakeinen kuva, myös aliasing-välkyntää, esimerkiksi tiiliseinissä. Saattaa jopa olla, että kuva on rajattu Panavision-suhteista. 5.1-raita keskittyy dialogiin, mutta luo tunnelmaa myös suunnatuilla tehosteilla. Levylle ei ole tallennettu ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy