Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Netflix

See No Evil, Hear No Evil

Syyttömät silminnäkijät 

Elokuva:

Tekniset tiedot

Formaatti: Netflix
 
Vuosi: 1989Kesto: 102 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
1.78
  
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Hil­peä ka­sa­ri­ko­me­dia kuu­ron ja so­kean mie­hen pa­ri­val­ja­kos­ta, jot­ka yh­dessä omaa­vat kaik­ki tar­vit­ta­vat ais­tit kon­nien nap­paa­mi­seen.

Hil­peä ka­sa­ri­ko­me­dia kuu­ron ja so­kean mie­hen pa­ri­val­ja­kos­ta (Ge­ne Wil­der ja Ric­hard Pryor), jot­ka yh­dessä omaa­vat kaik­ki tar­vit­ta­vat ais­tit kon­nien nap­paa­mi­seen. Juo­nel­la ei ole sen suu­rem­paa vä­liä, mut­ta mat­kan var­rel­le mah­du­tet­tu sket­si­sar­ja tun­tuu yhä 25 vuot­ta myö­hem­min vet­reältä. Nuo­reh­ko Ke­vin Spa­cey saa ol­la pa­his il­man pitkäl­li­sen juo­nen­ra­ken­te­lun pai­nei­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Asiallinen kuva näyttää ikänsä, mutta on vakaa ja väritoistoltaan mukiinmenevä. Myös kuvasuhde on pyöristystarkkuudella oikea. (IJ)
19/06/2015

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy