Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
Netflix

Need for Speed

Elokuva:
Kuva & Ääni:

Tekniset tiedot

Formaatti: Netflix
 
Vuosi: 2014Kesto: 125 minuuttia
Julkaisija: NetflixKuva:
2.40
  
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Need for Speed -au­to­pe­lin in­noit­ta­ma edes­vas­tuu­ton vauh­tie­lo­ku­va peittää ta­ri­nan lä­hes jat­ku­vaan taus­ta­mu­siik­kiin ja kes­kit­tyy vauh­ti­vii­voik­si vään­ty­viin ral­li­ku­viin.

Need for Speed -au­to­pe­lin in­noit­ta­ma edes­vas­tuu­ton vauh­tie­lo­ku­va peittää ta­ri­nan lä­hes jat­ku­vaan taus­ta­mu­siik­kiin ja kes­kit­tyy vauh­ti­vii­voik­si vään­ty­viin ral­li­ku­viin. Juo­nes­ta on mah­do­ton in­nos­tua ja poi­ka­mai­ses­ti luon­neh­di­tut hah­mot mais­tu­vat vai­suil­ta ko­pioil­ta Hur­japäi­den pos­ses­ta.
Lii­ken­ne­kas­va­tuk­sen näkö­kul­mas­ta ydinjät­tee­seen ver­tau­tu­va elo­ku­va ei juu­ri sym­pa­tioi­ta an­sait­se. Ta­val­li­sen tie­lii­ken­teen lo­maan si­joit­tu­vat kaa­hai­lu­jak­sot eivät ole sen enempää us­kot­ta­via kuin tyy­likkäitäkään, ja voi vain toi­voa et­tei ku­kaan ota tästä vai­kut­tei­ta. Elo­ku­van po­ke­ri­naa­ma kestää ja au­dio­vi­suaa­li­nen kuo­si on hiot­tu, mut­ta juu­ri mikään muu te­ke­leessä ei pidä mie­len­kiin­toa yllä.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva ja ääni. Kuva säilyy skarppina ja erottelevana myös kovimmilla kierrosnopeuksilla. Kromi kiiltää, puut vilisevät ja bensapalotkin hehkuvat värikylläisesti. Taiteellisilta pisteiltään kovin keskinkertainen ääniraita ei jää koskaan toimettomaksi. (IJ)
16/01/2016

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy