Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Batman

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1989Kesto: 121 minuuttia
Julkaisija: Sandrew MetronomeKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

En­simmäi­nen osa Bat­ma­nin uut­ta kro­nik­kaa.

En­simmäi­nen osa Bat­ma­nin uut­ta kro­nik­kaa. Bob Ka­nen 1940-lu­vul­la kar­ri­koi­den piirtämä san­ka­ri muut­tui kak­si vuo­si­kym­mentä myö­hem­min camp­huu­mo­rik­si, kun­nes nou­si fe­nik­senä Dark Knight -sar­ja­ku­vien myötä tum­mak­si kos­ta­jak­si. Pal­jon hu­pia sar­ja­ku­vien maail­mas­ta pitä­vil­le. Mic­hael Kea­ton on pä­tevä pääo­sas­sa, mut­ta Jack Nic­hol­son va­ras­taa hä­peämättömäs­ti shown Jo­ke­ri­na. Oh­jaa­ja Tim Bur­ton on luul­ta­vas­ti hie­man pidä­tel­lyt it­seään.

Kuva, ääni & ekstrat

Periaatteessa hyvä anamorfinen kuva, mutta käytännössä matted eli sitä on rajattu alkuperäisestä kuvasuhteesta (1.85, kuvattu 1.37). Jenkeissä toinen puoli levystä on 4:3. Iskevä ääniraita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy