Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Jonesin perhe

The Joneses 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2009Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1080p 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA7.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 240698EAN: 6438044270266

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Jo­ne­sien per­he vaih­taa mai­se­maa uu­siin puit­tei­siin.

Jo­ne­sien per­he vaih­taa mai­se­maa uu­siin puit­tei­siin. Hie­nos­tolä­hiössä naa­pu­rus­to al­kaa tu­tus­tua uu­siin tu­lok­kai­siin yllättävän pi­kai­ses­ti.
Ku­lis­sien ta­kaa pal­jas­tuu kai­ken­lais­ta. Ai­ka ku­luu mo­der­ne­ja ku­lu­tus­ta­va­roi­ta ympä­ristön asu­keil­le esi­tel­lessä. Ka­ve­rei­den os­ta­mi­nen puo­lel­le ei on­nis­tu täy­sin ki­vut­to­mas­ti.
Da­vid Duc­hov­nyn ja De­mi Moo­ren täh­dittämä, Der­rick Bor­ten kir­joit­ta­ma ja oh­jaa­ma teos sisältää – ai­hees­taan­kin joh­tuen – tuo­te­si­joit­te­lua he­ti en­si­mi­nuu­teis­taan läh­tien. Tässä ai­heympä­ristössä se lie­nee sal­lit­ta­va, mut­ta pa­haa sil­ti te­kee.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Kolme tekstitettyä koostetta ekstrana. (VA)
17/02/2011

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy