Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Good, the Bad and the Ugly

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1966Kesto: 161 minuuttia
Julkaisija: MGMKuva:
Anamorfinen 2.29
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (MGM) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tyy­likäs, haus­ka ja jän­tevä huo­li­mat­ta pi­tuu­des­taan.

Tyy­likäs, haus­ka ja jän­tevä huo­li­mat­ta pi­tuu­des­taan. Spa­get­tiwes­ter­nin kaa­no­nin kak­kos­teos he­ti Huu­li­harp­pu­kos­ta­jan jäl­keen. Eas­twoo­din ni­mi on nyt Blon­die. Ei enää ponc­ho­me­noa, vaan tyy­likästä har­maa­ta Eas­twoo­din päällä. Pitkät ta­kit tu­li­vat jäädäk­seen.
E­lo­ku­van alus­sa edetäänn 10 mi­nuut­tia il­man pu­heääntä. Ja hy­vin toi­mii. Luul­ta­vas­ti kaik­kiin kan­sal­li­siin muis­tei­hin piir­tyi sa­mal­la Eli Wal­lac­hin Tu­co, jo­ka on eri­no­mai­nen roo­li.
Ver­sio sisältää 16 mi­nuut­tia aiem­min lei­kat­tua ma­te­riaa­lia, jos­sa on ita­lia­lai­nen ää­ni­rai­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Ainoa osa trilogiasta, joka on anamorfinen. Kuva onkin selvästi muita tarkempi, eikä ääniraitakaan ole hassumpi. Ei laisinkaan ekstroja. R1-levy. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy