Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Mary Magdalene

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2018Kesto: 120 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
1080p 2.20
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5053083159511

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ma­ria Mag­da­le­nan ta­ri­nan ker­to­va raa­ma­tul­li­nen elo­ku­va ku­vit­taa vai­heen­sa viit­se­liääs­ti, mut­ta lön­tystävän uni­ses­ti.

Ma­ria Mag­da­le­nan ta­ri­nan ker­to­va raa­ma­tul­li­nen elo­ku­va ku­vit­taa vai­heen­sa viit­se­liääs­ti, mut­ta lön­tystävän uni­ses­ti. Sinällään suur­ta dra­ma­tiik­kaa sisällään pitävä ta­ri­na vä­lit­tyy tässä me­kaa­ni­ses­ti ja jättää kylmäk­si kaik­ki pait­si ai­heel­le vih­kiy­ty­neet.
Pääo­sien Roo­ney Ma­ra ja Joa­quin Phoe­nix eivät pal­joa pe­las­ta, mut­ta miljöö on näyttäväs­ti koh­dil­laan.

Kuva, ääni & ekstrat

Mattamaisen komea kuva on jäsentynyt, vakaa ja maanläheisen luonteva. Jälki on aavistuksen kuristettua, ikään kuin harmaapestyä, mutta ilmeikästä. Kuiva ääniraita toistaa dialogin etäisesti, mutta sitä vastoin eteerisen musiikiraidan kauniisti. Ekstroissa kaksi hyvin suppeaa, pariminuuttista koostetta elokuvan synnystä. (IJ)
10/08/2018

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy