Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Tenderness

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2008Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: Nordisk FilmKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 218728EAN: 5708758671378

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Hol­lywood-­ma­te­ma­tii­kan pitkän op­pimäärän mu­kaan dra­ma­tur­gias­sa yk­si mur­ha on hyvä ja sar­ja­mur­ha vielä pa­rem­pi.

Hol­lywood-ma­te­ma­tii­kan pitkän op­pimäärän mu­kaan dra­ma­tur­gias­sa yk­si mur­ha on hyvä ja sar­ja­mur­ha vielä pa­rem­pi. Hy­vin har­va elo­ku­va pys­tyy tähän kaa­vaan saa­maan mitään eri­koi­sen mie­len­kiin­tois­ta so­vel­lus­ta. Ten­der­ness pys­tyy ai­na­kin erot­tu­maan jou­kos­ta ku­va­tes­saan us­kon­nol­li­sen kas­va­tuk­sen sa­maa psy­ko­paat­tis­ta poi­kaa, jo­ka tun­tee vain sil­loin, kun ko­kee pitämänsä tytön vii­mei­sen henkäyk­sen.
Rus­sell Crowen roo­li vai­moaan hoi­vaa­va­na et­sivänä sot­kee ku­vio­ta ai­ka lail­la. Luul­ta­vas­ti al­ku­peräi­sessä Ro­bert Cor­mie­rin ro­maa­nis­sa tämä yh­teys on ve­det­ty jän­teväm­min.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Ei ekstroja. (PS)
27/05/2010

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy