Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Apassilinnake

Fort Apache 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1948Kesto: 122 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 29209EAN: 6416548912011

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

John For­din rat­suvä­kit­ri­lo­gian en­simmäi­nen osa.

John For­din rat­suvä­kit­ri­lo­gian en­simmäi­nen osa. Hen­ry Fon­da kat­ke­ra­na, evers­ti­luut­nan­tik­si alen­net­tu­na ex-ken­raa­li­na, John Way­ne si­suk­kaa­na kap­tee­ni­na. Coc­hi­sen joh­ta­mat apas­sit uh­kaa­vat ul­ko­na, it­sepäi­sen up­see­rin ty­perä ko­men­to lin­nak­keen sisä­puo­lel­la. Ta­ri­na pe­rus­tui Ja­mes War­ner Bel­la­hin ”­Mas­sac­re”-ta­ri­naan.

Kuva, ääni & ekstrat

Mustavalkoinen keskitason kuva. Mukana on myös kammottava väritetty versio. Ikävä kyllä huulisynkka on sekunnin pielessä, ja tietysti alkuperäisessä monoversiossa. Väriversio (DD2.0) on ainakin laskurin mukaan hieman pidempi. Mustavalkoisena tämän voi katsoa vain tekstitettynä. Levylle ei ole tallennettu laisinkaan ekstroja.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy