Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Laulu Martinille

En sång för Martin 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 113 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle ( Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tätä eivät ame­rik­ka­lai­set voi­si ikinä tehdä: luo­da to­del­li­suut­ta.

Tätä eivät ame­rik­ka­lai­set voi­si ikinä tehdä: luo­da to­del­li­suut­ta. Ku­vaa Alz­hei­me­rin tau­tiin sai­ras­tu­vaa kuu­lui­saa sä­veltäjää (u­pea Sven Woll­ter). Oh­jaa­ja ei ta­pan­sa mu­kaan py­sy­nyt ai­van ai­sois­sa, vaan ku­vaa mie­hen uut­ta vai­moa, viu­lis­tia (Vi­ve­ka Sel­dahl) ste­reo­tyyp­pi­sen tyhmänä, mikä ei lo­pul­ta pidä lai­sin­kaan paik­kaan­sa.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy