Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Carrington

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 117 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 99553EAN: 6415018614134

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Tai­de­maa­la­ri Do­ra Car­ring­to­nin va­paa­mie­li­nen per­he-elämä oli poik­keuk­sel­lis­ta 1900-­lu­vun en­simmäis­ten vuo­si­kym­men­ten Eng­lan­nis­ta.

Tai­de­maa­la­ri Do­ra Car­ring­to­nin va­paa­mie­li­nen per­he-elämä oli poik­keuk­sel­lis­ta 1900-lu­vun en­simmäis­ten vuo­si­kym­men­ten Eng­lan­nis­ta. Oli­si se sitä ol­lut mil­loin ja missä ta­han­sa. Yli 30-vuo­tiaak­si neit­syeenä py­sy­tel­leen nai­sen elämän suu­ri rak­kaus oli puo­let van­hem­pi ho­mo­sek­suaa­li kir­jai­li­ja Lyt­ton St­rac­hey. Mie­len­kiin­toi­nen elo­ku­va, mut­ta su­ku­puo­li­hur­jas­te­lu me­nee tur­han mo­ni­pol­vi­sek­si, mikä ra­sit­taa muu­ten­kin pitkää elo­ku­vaa.
Kes­ki­ta­son ko­ko­ku­va. Lo­pus­sa ai­ka ta­val­la pik­selöin­tiä. Tunk­kai­nen ää­ni­rai­ta. Ei ekst­ro­ja.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy