Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Carrington

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 117 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 99553EAN: 6415018614134

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tai­de­maa­la­ri Do­ra Car­ring­to­nin va­paa­mie­li­nen per­he-elämä oli poik­keuk­sel­lis­ta 1900-­lu­vun en­simmäis­ten vuo­si­kym­men­ten Eng­lan­nis­ta.

Tai­de­maa­la­ri Do­ra Car­ring­to­nin va­paa­mie­li­nen per­he-elämä oli poik­keuk­sel­lis­ta 1900-lu­vun en­simmäis­ten vuo­si­kym­men­ten Eng­lan­nis­ta. Oli­si se sitä ol­lut mil­loin ja missä ta­han­sa. Yli 30-vuo­tiaak­si neit­syeenä py­sy­tel­leen nai­sen elämän suu­ri rak­kaus oli puo­let van­hem­pi ho­mo­sek­suaa­li kir­jai­li­ja Lyt­ton St­rac­hey. Mie­len­kiin­toi­nen elo­ku­va, mut­ta su­ku­puo­li­hur­jas­te­lu me­nee tur­han mo­ni­pol­vi­sek­si, mikä ra­sit­taa muu­ten­kin pitkää elo­ku­vaa.
Kes­ki­ta­son ko­ko­ku­va. Lo­pus­sa ai­ka ta­val­la pik­selöin­tiä. Tunk­kai­nen ää­ni­rai­ta. Ei ekst­ro­ja.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy